Pensionat

Vi tar även emot hundar för övernattning.

 

 

Har ett litet hundpensionat med 3-6 platser. Hunden får egen box.

 Några av boxarna har egen rastgård som är öppen mellan kl 08:00-21:00. Vid kallare väder är luckorna öppna under dagen. Rastning sker 3ggr/dag med skogspromenad. Vill hunden busa och springa har vi ett stort hägn där man kan busa av sig.

 

Det är oftast väldigt lugnt bland hundarna då det inte är så många platser. Självklart blir de lite uppspelta när vi är där inne och grejar. Boxarna städas varje dag och efter behov. När hunden åker gör vi en storstädning så nästa hund kan ta plats.

 

Lite regler och rutiner som vi har här, för att vi alla ska trivas i en bra och trygg miljö.

 

Släpp ALDRIG hunden lös, det stressar dom andra, och alla hundar gillar inte varandra.

 

Tider

Lämnas/hämtas Måndag-Fredag 9:00 och 16:00

Lördag 9:00-10:00

Söndag 9:00-10:00 och efter 18:00 enligt överenskommelse.

Var vänlig att respektera tiderna.

Övriga tider debiteras med en dygnsavgift enligt ordinarie priser, vardag, helg eller om det är storhelg.

 

När ni kommer och lämnar hunden. Är det bra om hunden stannar i bilen så vi kan gå igenom avtal och rutiner. Vi gör klart i boxen. Sen följer jag med ut och ni lämnar över hunden. Vi tar då en promenad och hunden lämnar er.

 

När ni kommer för att hämta hunden är det bra om ni stannar utanför. Det för att hunden blir så glad över att se sina flockmedlemmar. Vilket leder till mycket ljud och oro hos övriga hundar. Sen kan vi prata om hur vistelsen har varit.

 

Hunden får inte visa tecken på smittsamma sjukdomar. Den ska vara  vaccinerad och  försäkrad. Ta med dessa intyg vid lämning eller skicka via mejl, sms.

 

Om hunden blir sjuk eller skadas så tar jag den till veterinären, kontaktar självklart ägaren eller kontaktpersonen ni lämnat om jag inte når er.

 

Hundar som stannar över natten får egna promenader och umgås inte med andra hundar. Dom har bara möjlighet att se andra hundar. Det för att unvika konflikter och missförstånd när allt är nytt.

 

Vi utfodrar efter era önskemål och friskt vatten står alltid framme.

 

Hunden behöver ha med sig egen mat, godis, leksak och gärna en filt/tröja som luktar hemma. 

 

Vi har även nattlampa och radio på.